Beste creatieveling,

Wat een goed nieuws kregen we uit de persconferentie: vanaf 17 januari openen we de deuren van Atelier Kleurstof weer voor jullie! We kunnen niet wachten de naailessen te starten nu het weer mag. Even lekker je hoofd leeg maken en creatief aan de slag is belangrijker dan ooit in deze tijd. 

Alle cursisten die al les hadden, krijgen dit weekend een e-mail met alle informatie voor de eerste les weer!

We volgen, net als eerder, de maatregelen van de Rijksoverheid. Dat betekent dat we tijdens naailes naast de QR code check ook mondkapjes dragen in de ruimte en afstand houden. “Gelukkig” hebben we ervaring sinds vorig jaar.  Zie ook de informatie zoals die op de site van de overheid is gepubliceerd.  

Zo kunnen we weer verder waar we met zijn allen gebleven waren: een fijne, gezellige, inspirerende plek zijn waar je kunt leren naaien wat jij wilt. We verheugen ons erop jullie weer te mogen verwelkomen! 

Neem bij vragen even contact op met je eigen docente, met creatieve groet,

 
De dames van Atelier Kleurstof