Lieve cursisten,

Na de persconferentie van 13 april is de lockdown helaas verlengd. Ook wij zullen ons atelier gesloten houden tot in ieder geval 11 mei. Na het persmoment op 4 mei kunnen we hopelijk iedereen berichten over de her-start van de naailessen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze opening & de aanstaande workshops en lesreeksen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

Mis jij de naailessen ook zo sinds de lockdown? Toe aan een creatief moment voor jezelf? Zou je graag weer beginnen met naaien maar heb je vragen of loop je vast? Met ons aanbod live online naailessen willen we jou dat fijne gevoel van creatief bezig zijn met naaimachine en stof geven.

Bekijk de mogelijkheden hier.

We zien jullie natuurlijk het allerliefst in real-life in ons atelier – tot die tijd maken we er het beste van! Stay safe & sew on!

Creatieve groet,

De dames van Atelier Kleurstof