We realiseren ons dat we in een spannende tijd leven nu de tweede Corona golf een feit is. Tegelijkertijd merken we dat een creatief, ontspannen moment in de week voor jezelf daarin veel goeds brengt voor iedereen. We hebben daarom besloten door te gaan met het verzorgen van onze naailessen.

We gaan werken met striktere afspraken en maatregelen waarmee we dit najaar & winter de naailessen veilig willen kunnen blijven geven. Onze ruimte is gelukkig voldoende groot om ruime afstand en ventilatie te kunnen realiseren. We werken nu met “vaste plekken” om het aantal bewegingen in het gebouw te beperken & gebruik van mondkapjes stellen we verplicht voor bewegingen en interactie tijdens de les.

Onderaan dit bericht vind je foto’s en twee filmpjes van hoe we het atelier hebben aangepast voor de naailessen.

Boven alles staat dat we het heel belangrijk vinden dat iedereen zich tijdens de naailessen bij ons veilig en thuis voelt. Binnen de lesgroepen is dit onderwerp altijd bespreekbaar en daarin is er wat ons betreft zeker ruimte voor ieders persoonlijke wens.

JA – wij willen heel graag voor iedereen dat fijne moment van creatieve ontspanning in de week behouden. Het is zo hard nodig in deze spannende tijd. Stay safe and sew on!

Creatieve groet,

De dames van Atelier Kleurstof