In samenwerking met het Holland Stoffenhuis organiseren we op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni de Lappendagen! Voor een scherpe prijs koop je coupons van de vrolijkste kinderstoffen en modestoffen. We gaan de hele ruimte in het Poortgebouw van De Meelfabriek gebruiken zodat je heerlijk kunt komen kijken naar alle leuke coupons. Een super goede gelegenheid om ons atelier te komen bekijken voor naailessen, haaklessen en workshops op een inspirerende plek in Leiden!

Lappendagen bij Atelier Kleurstof in De Meelfabriek

Combineer je bezoek met een daghap of lunch bij Het Slachthuis

Vrijdagmiddag 7 juni starten we om 17:00 met een koopavond tot 21:00. Ook vind je in Het Poortgebouw de lunchroom Het Slachthuis. Op vrijdagavond wordt tot 21:00 speciaal een heerlijke daghap voor 8,50 geserveerd! Kom dus heerlijk shoppen en eet een hapje mee.

Op zaterdag 8 juni zijn we er van 10:00 tot 16:00. Lunch of een stuk taart met koffie vind je dan dus ook op steenworp afstand bij lunchroom Het Slachthuis. Een goede gelegenheid om eens binnen te kijken bij deze eerste openbare locatie op het terrein van De Meelfabriek in Leiden!

Lunch bij Het Slachthuis

Naailes met stof en fournituren altijd bij de hand

In ons atelier verkopen we standaard een selectie stoffen en fournituren van Holland Stoffenhuis. Tijdens de naailessen is er niets zo vervelend als dat je lekker aan de slag bent en niet verder kunt omdat je stof of fournituren mist. Door onze vaste selectie hebben we altijd alles in huis zodat je lekker verder kunt werken. Ook tijdens de kindernaailes is dit een succes: kinderen raken er geïnspireerd door en naaien vol motivatie van het ene project naar het andere! Wil je een keer komen kijken naar onze selectie? Wanneer we workshops of naailessen geven zijn we er altijd. Liever een ander moment? Stuur even een berichtje!

Neuzen tussen de stoffen tijdens de kindernaailes!